Uw autoverzekering vergelijken kost niets!

Wenst u voor uw autoverzekering de juiste prijs te betalen? Durf dan te vergelijken!

Geniet nu van ons tijdelijk en exclusief aanbod dat enkel van toepassing is voor de leden van de Coyote Community: 6 maanden gratis BA verzekering!

Onderschrijf een Maxi Omnium tussen 01/04/2018 en 30/06/2018 en krijg de Burgerlijke Aansprakelijkheid gratis gedurende 6 maanden!

  • Voor meer info over onze Maxi Omnium formules, klik hier of bel ons gratis op

  • Voor meer info over onze voordelen en kortingen, klik hier of bel ons gratis op

Bent u er klaar voor? Laten we ervoor gaan!of bel naar 0800/24 414 voor een vrijblijvende gratis offerte..

Wie niet waagt, niet wint!

Elke verzekeringsofferte teruggestuurd binnen de geldigheidsduur van het voorstel zal, indien aan de acceptatievoorwaarden voldaan zijn, genieten van deze actie.

De actie is geldig voor nieuwe zaken in de garantie omnium, niet voor bestaande klanten die reeds een polis onderschreven bij Coyote4sure Insurance.

Dit aanbod is geldig zowel voor de onderschrijving van een Maxi Omnium op een nieuwe wagen, als een tweedehandswagen, als uw reeds rijdend voertuig hetwelke nog niet bij Coyote4sure Insurance verzekerd is.

De Maxi Omnium kan worden onderschreven voor voertuigen tot 5 jaar oud.U vindt op deze site algemene informatie over de verzekering Coyote4sure Insurancedie door Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058, maatschappij naar Belgisch recht - Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 151,1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531. voorgesteld werd.
Coyote4Sure is een commercieel merk van B.BA cvba - President Kennedypark 24 bus 1 - 8500 Kortrijk - FSMA 113124.
Op dit product zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. Ze zijn beschikbaar op de website www.coyote4sure.be. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be) of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as (www.ombudsman.as).

WETTELIJKE VERMELDINGEN
Top